fbpx

Vásárlói vélemények

  Vásárlói vélemények

  Vásárlói vélemények

  Mond el a véleményed nekünk, és a vásárlóknak. Mennyire vagy elégedett a termékekkel, az illatokkal, a kiszolgálással?
  Köszönjük.

  5 Comments

  1. Fehérvári Andrásné szerint:

   Köszönöm a lehetőséget. Én a lányomnak vettem egy Red Diamond parfümöt karácsonyi ajándékba. Neki nagyon tetszik, azóta csak ezt használja. Már megkaptam a megrendelést a következőre, mert már nem sok van belőle. Nem keresek, más, most is ezt fogom megvenni neki, mert bevallom én is megszeretem ezt az illatot. Bátran merem ajánlani másoknak is, akik szeretik a gyümölcsös virágos illatokat.

  2. N. Nagy Krisztina szerint:

   Én egy hónapja vettem a hármas csomag akcióban, magamnak a topázt, a férjemé lett az akvamarin, és az anyám kapta a red diamond illatot. mindhárman nagyon elégedettek vagyunk vele.

  3. Lovász Tibor szerint:

   A Tescoban vettem aquamarin és topáz parfümöt és nagyon jók. Bár nem hármat kaptam 1-áráért de még így is elfogatható volt mert kaptam kettőt majdnem 1-áráért.

   Szerintem nagyon jó illat mind.
   Tisztelettel: Lovász Tibor

  4. Balogh Márton szerint:

   A KÖKI Terminálban találkoztam a kedves eladókkal. Nagyon tetszettek a parfümök, de nem szerettem volna vásárolni a kedvező ajánlatok ellenére sem. De mindenféleképpen ajánlom a kipróbálását.

  5. Varga-Huzina Salóme szerint:

   A KÖKI Terminálban egy nagyon segítőkész fiatalember ajánlotta a parfümöt, én sajnos nem érzek illatokat, de sikerült meggyőznie, hogy tegyek vele egy próbát. A férjemnek nagyon tetszik az illata, úgyhogy örülök, hogy elhoztam, nem bántam meg.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük